Æblemuffins med topping af poppede quinoa

Æblemuffins med topping af poppede quinoa

Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: ca. 25 min.

Det skal du bruge

KAGEN: 2 æg 150g kokossukker Kornene fra 1 vaniljestang 80g kokosolie 2 tsk. bagepulver 1/2 tsk. salt 1 tsk. kanel 3 mellemstore æbler TOPPING: 2 dl. poppede quinoa 2 spsk. honning Lille håndfuld æbletern 1/2 tsk. kanel

Sådan gør du

1. Pisk æg, kokossukker og vanilje til en luftig masse. 2. Skær æblerne i små tern og smelt kokosolien. 3. Kom poppede quinoa og honning på en pande ved middel varme og lad honningen smelte. Tilsæt kanel og en håndfuld af skårede æbler. Tag af varmen, når det er blevet til en klistret masse. 4. Bland mel, kanel, salt og bagepulver. Kom det i æggeblandingen sammen med den smeltede kokosolie. Pisk godt sammen, og vend til sidst æblerne i dejen. 5. Fordel dejen i otte muffinsforme - lad der være 1/2 til 1 cm til kanten. 6. Fordel toppingen oven på de otte muffins. Tryk det let ned i dejen. 7. Bag kagerne i ovnen i 25 min. ved 175 grader.