Bananblondie med kanel & hasselnødder

Bananblondie med kanel & hasselnødder

Den smager præcis så himmelsk, som den ser ud. Prøv selv!

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen
Opskriften giver en bageform/et ildfast fad på ca. 20 x 25 cm

Det skal du bruge

350 g. havregryn 320 g. moden banan 40 g. ristet kokosmel fra Toftkær 4 tsk. kokospalmesukker fra Toftkær 4 tsk. kanelpulver 4 dl. vand 2 håndfulde hasselnødder + ekstra til pynt 2 æg

Sådan gør du

Put alle ingredienserne (bananerne brækket i mindre stykker) undtagen hasselnødder i en blender/foodprocessor og blend med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Når massen er ensartet og cremet, vendes grofthakkede hasselnødder i dejen. Hæld så dejen over i en bageform/et ildfast fad beklædt med bagepapir og top med ekstra grofthakkede hasselnødder, som trykkes let ned i overfladen med en dejskraber. Bag blondien ved 200°C/varmluft i 15-20 minutter og sæt den så til afkøling, før der skæres i den. Opbevar eventuelle rester i en lufttæt beholder på køl.

0