Bananbrød med chia- og hampefrø

Bananbrød med chia- og hampefrø

Bananbrød af den virkelig lækre slags.

Det er fyldt med rene gode sager såsom hampefrø, kokospalme-sukker, chiafrø og ristet kokos. Du kan spise det morgen, middag og aften – med rigtig god samvittighed.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Antal

1 brød

Det skal du bruge

320 g moden banan 
 200 g havregryn  
30 g ristet kokosmel 
 20 g hampefrø  
10 g chiafrø 
 2 tsk. kokospalmesukker (afhænger af bananernes sødme) 
 2 æg  
1 dl. vand 
 Topping: 1 banan og hampefrø efter behov

Sådan gør du

Blend alle ingredienser, dog ikke kokospalmesukker, i en blender eller foodprocesser. Stop et par gange undervejes for at skrabe massen godt sammen Når dejen er ensartet og cremet, smages der til med kokospalmesukker Blend endnu engang og vend så dejen over i en brødform beklædt med bagepapir Pynt med en flækket banan trykket godt ned i overfladen samt et drys hampefrø. Bag brødet ved 200°C/varmluft i 40 minutter og sæt så brødet til afkøling, før der skæres i det. Opbevar bananrødet i en tætlukket frostpose på køl

0