Banancookies med mandelmel og knas

Banancookies med mandelmel og knas

Banancookies lavet i en håndevending.

7 ingredienser og 30 minutter er det eneste, der skal til, før du har de lækreste knasende banancookies. Men pas på, for de er stærkt vanedannende.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Antal

10 - 12 stk.

Det skal du bruge

270 g moden banan (ca. 3 store) 
 100 g mandelmel 
 2 spsk. hampefrø 
 1 spsk. kakaonibs 
 1 spsk. kokos palmesukker  
1 æg 
 1 håndfuld hasselnødder 

Sådan gør du

Mas bananstykkerne med en gaffel, indtil en ensartet og cremet masse opstår Vend æg i, og rør godt sammen Tilsæt mandelmel, hampefrø, kakaonibs og vend det hele sammen til en ensartet masse Vend grofthakkede hasselnødder i dejen, og fordel 10-12 klatter på en bageplade beklædt med bagepapir Bag kagerne ved 200°C/varmluft i 20 minutter, og løft så papiret over på en bagerist, hvor dine cookies kan afkøle helt Opbevar rester i en lufttæt beholder på køl

0