Bananpandekager med havtorn

Bananpandekager med havtorn

Prøv disse lækre bananpandekager med et twist af havtorn og loppefrøskaller. Perfekt til morgenmaden, eller som lækker dessert toppet med friske bær, banan, hakkede mandler og akaciehonning.

Antal

Ca. 12 stk

Det skal du bruge

2 æg 2 modne bananer 1 dl havregryn 1 dl hvedemel 2 tsk. vaniljepulver 1 spsk. havtorn Skallen fra en ½ citron 2 spsk. Toftkær loppefrøskaller Kokosolie til stegning Bær, banan, akaciehonning og hakket mandler som topping

Sådan gør du

Mos bananerne Bland de resterende ingredienserne sammen med de moste bananer, til dejen er ensartet. Bag pandekagerne på en varm pande med kokosolie. Server med frisk banan, bær, hakket mandler og honning

Tip

Erstat hvedemelen med en ekstra dl havregryn

Produkter i denne opskrift

0