Bønnebøffer

Bønnebøffer

Er der noget som en god snasket burger? Med bare 7 ingredienser kan du lave de lækreste mini bønnebøffer lavet på kidneybønner.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Antal

15 stk.

Det skal du bruge

400 g udblødt kidneybønnemix 1 stor snackpeber 1 løg 1 æg 1 spsk. paprika 2 tsk. pebermix 2 tsk. salt

Sådan gør du

Læg 400 g bønner i blød natten over Kog 45 - 60 minutter Hæld vandet fra, skyld dem kort i koldt vand og miks dem så sammen med de resterende ingredienser i en foodprocesser Fordel “farsen” som minibøffer på en bageplade beklædt med bagepapir Sprøjt alle bøfferne med lidt olie og bag dem ved 200 grader/varmluft i først 15 minutter, hvorefter de sprøjtes endnu engang med lidt olie og bages færdige i yderligere 10 minutter Lad bøfferne ligge på bagepiret placeret på en rist i lidt tid, for at de kan befries derfra uden at gå i stykker Opbevar eventuelle rester i et tætlukket beholder på køl

Produkter i denne opskrift

0