Bønnedip

Bønnedip

Prøv denne smagfulde bønnedip. Server til tortillas, som dip til grønsagsstænger, tilbehør til tapas eller smør det på brødet.

Antal

3-4 personer

Det skal du bruge

100 g. Toftkær Bønnedip Mix No06 1 laurbærblad 0,5 dl. grønsags-eller kyllingefond 1 fed hvidløg 0,5-1 dl olie 2 spsk. vand 1 bundt persille ½ lime eller citron

Sådan gør du

Bønnerne sættes i blød i koldt vand natten over (minimum 10-12 timer). Dagen efter hældes iblødsætningsvandet ud, må IKKE bruges til kogning. Frisk vand hældes på bønnerne, og de koges i 90 min. med laurbærblad og fond Blend alle ingredienser til en jævn masse Kom evt. mere olie i, hvis dippen er lidt tør Smag til med salt, peber og lime/citron

Tip

Bønnedip Mix kan også bruges til andet end dip. Prøv dem f.eks. i salater, gryderetter eller suppe.

0