Bønnesalat

Bønnesalat

Prøv denne lækre bønnesalat, blandet med cherrytomater, forårsløg og sprød hjertesalat.

Antal

4 personer

Det skal du bruge

100 g. Toftkær Lima-Pinto Mix No02 250 g cherrytomater 2 bundt forårsløg 1 hjertesalathoved eller feldsalat 3-4 stilke frisk timian 2 spsk. citronsaft 2-3 tsk. sennep 0,5 dl. olivenolie 2 tsk. honning 1 bouillonterning Salt og peber

Sådan gør du

Bønnerne sættes i blød i koldt vand natten over (minimum 10-12 timer) Dagen efter hældes iblødsætningsvandet ud, må IKKE bruges til kogning Frisk vand hældes på bønnerne, hvorefter de koges i 60 min. med bouillon. Snit cherrytomater, forårsløg, timian og salat Bland citron, honning, olie og sennep til en dressing og smag til med salt og peber Bland grønsagerne med bønnerne og dressingen.

0