Broccolipølsehorn m. gulerødder

Broccolipølsehorn m. gulerødder

Det skal du bruge

1 Broccoli 3 Gulerødder 3 Æg 1 Tsk. Salt/peber 1 dl Hvedemel 1 dl Hampefrø 1-2 Dl havregryn 1 Pk. Kylling pølser 1 Æg til pensling

Sådan gør du

Kom broccoli hovedet i en minihakker og riv gulerødderne groft. Tilsæt de 3 æg, sammen med grønsagerne og rør det godt sammen. Bland hvedemel og hampefrø, og tilsæt lidt af gangen. Til sidst tilsættes havregryn efterbehov, men ca. 1 dl. Lad hele massen trække i 15 min og tilsæt evt. mere mel, hvis blandingen er alt for blød. Kom derefter en klat af blandingen på et stykke bagepapir og læg en kylling pølse ovenpå, form derefter et pølsebrød med mere af broccoli blandingen ovenpå. Pensel pølsehornene med æg og drys derefter poppet quinoa. Bag dem i 20 min. 180 grader.