Brownie

Brownie

Gør op med den traditionelle brownie og prøv denne smagfulde opskrift på lækre brownies med proteinrige kidneybønner, dadler og mørk chokolade. En uimodståelig lækkerbisken, der uden tvivl vil bringe smil på læben.

Antal

10-12 stk.

Det skal du bruge

100 g Toftkær Kidneybønnemix No03 (200g kogt) 100 g mandler 3 æg 1 tsk. vaniljepulver 10 tørrede dadler 1 banan 60 g kakao 40 g smeltet kokosolie 100 g 86% chokolade 2 spsk. honning skallen fra en økologisk appelsin 0,5 dl. kaffe

Sådan gør du

Bønner sættes i blød i koldt vand natten over - dog minimum 10-12 timer. Dagen efter hældes iblødsætningsvandet ud, må IKKE bruges til kogning, frisk vand hældes på bønnerne, og de koges i 45-60 min. til de er udkogte Blend mandler til mel Herefter blendes banan, honning, dadler, bønner, appelsinsaft og æg sammen til en lind cremet masse Bland massen med mandelmel, vanilje, kakao, appelsinskal og fedtstof sammen Hak chokoladen groft og bland det i dejen Kagen bages ved 180 grader i ca. 25 min. Lav ikke kagen for høj og hold øje med den i ovnen Afkøl kagen og sæt den på køl, så bliver den mere fast

Tip

Server f.eks. med creme fraiche eller vanilje is og top med friske bær og frugter.

Produkter i denne opskrift

0