Buddha Bowl med forkogte sorte bønner, hummus og jordskokke chips

Buddha Bowl med forkogte sorte bønner, hummus og jordskokke chips

Flotte farver og lækker frugt & grønt gør denne til en sand appetitvækker. Med de forkogte bønner og linser, som ikke kræver iblødsætning og lang kogetid, kan denne skønne Buddha Bowl være din på ganske kort tid. Prøv selv!

Opskriften er udviklet af Line Toftkjær Baltzer

Antal

2 personer

Det skal du bruge

2dl. Toftkær ’Forkogte sorte bønner’ 2 dl. Toftkær ’Forkogte kikærter’ Vand ½ spsk. salt 1 spsk. Tahin 1 dl. olivenolie 1 fed hvidløg Saft fra 1 lime ½ ananas 2 håndfulde baby-spinat ¼ rødkål, fint snittet 1 mango 1 dl. Edamamebønner 1 gulerod ½ squash En håndfuld granatæbler 4 Jordskokker Smagsneutral olie

Sådan gør du

Sæt hhv. sorte bønner og kikærter i 2 gryder med vand, og kog i 10-12 minutter Lad bønnerne stå og køle af, mens du laver din hummus Blend kikærterne med tahin, olie, hvidløg, salt og saft fra lime Bliv ved til ønsket konsistens opnås – tilsæt evt. mere olie/lime saft Snit alle dine grøntsager i ønskede størrelser Jeg brugte min kartoffelskræller til at opnå de fine gulerods- og squash-strimler Tag en bowl/skål, kom hummus i bunden, og anret ellers lige som du ønsker Skyld jordskokker grundigt og skær dem på mandolinjern, dup herefter skiverne helt tørre med køkkenrulle Opvarm olien og fritér dine jordskokker ca. 5-6 ad gangen. Servér

0