Chili Con Carne

Chili Con Carne

Tilberedningstid: 35 min.

Aktiv tid: 15 min.

Antal

2 personer

Det skal du bruge

120 g Toftkær forkogte økologiske sorte bønner 1 løg 1 spsk. olie 1 stor spsk. spidskommen 350 g hakket oksekød 2 fed hvidløg 1 oksebouillon terning opløst i 1 dl vand 1 ds. hakkede tomater 1 tsk. kanel 2 tsk. korianderpulver (kan undlades) 1 spsk. balsamico Chili efter behag

Sådan gør du

Hak løg, hvidløg og chili. Varm olie op i en gryde og svits løg, hvidløg, spidskommen, chili, kanel og korianderpulver af. Tilsæt det hakkede kød og svits til det er brunt. Tilsæt de hakkede tomater, balsamico og oksebouillonen. Lad retten simre i 20 min. imens du forbereder tilbehøret. Kog de sorte bønner i 10 min. og tilsæt dem derefter. Smag til med chilipulver, salt og peber.

Tip

Forslag til tilbehør: Ris, salat, avocado og creme fraiche

Produkter i denne opskrift

0