Chokoladecookies med mandelsmør

Chokoladecookies med mandelsmør

Har du først prøvet disse lækre cookies – er det sikkert at du bager dem igen og igen.

Udviklet af: Sarah Agerkvist

Arbejdstid: 20-25 min.
Bagetid: 10-12 min.

Det skal du bruge

1 pose mandelmel 100 g. kokossukker 1 æg 50 g. mørk chokolade 25 g. kokosolie 0,5 tsk. bagepulver Nip salt

Sådan gør du

Start med at lave mandelsmørret ved at blende mandelmel. Det tager omkring 10-12 min. i en minihakker. Smelt 150 g. af den mørke chokolade, tilsæt kokosolien og lad det smelte sammen. Pisk æg og kokossukker luftigt. Kom chokoladeblandingen og mandelsmør i og bland godt sammen. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en anden skål og sigt det i ægge- og chokoladeblandingen. Bland det hele godt sammen og vend de sidste 50 g. mørk chokolade i. Tril 20 kugler og fordel dem på en bageplade. Tryk hver kugle flad og bag dem i ovnen i 10-12 min. så de er sprøde i kanten og bløde i midten. Nyd gerne lune.