Chokoladekugler med poppet quinoa

Chokoladekugler med poppet quinoa

Chokoladekugler med poppet quinoa, kan i den grad nydes hver dag – hele året. Særlig velegnet som et virkelig lækkert alternativ til julens konfekt.

Opskriften er udviklet af Emma Bisgaard.

Det skal du bruge

3 dl poppet quinoa 1 spsk. økologisk kokosolie 1 spsk. kakaopulver ½ tsk. kanel ½ tsk. vanilje pulver 1 spsk. peanutbutter (crunchy) 1 dl sirup 1 knsp. salt Mini muffinsforme

Sådan gør du

Kom kokosolie, kakao, lys sirup, vaniljepulver, kanel og peanutbutter i en gryde. Bland og varm op, så alle ingredienser bliver smeltet godt sammen Lad blandingen køle af - den skal være cremet og flydende. Kom poppet quinoa i en skål, og hæld derefter den afkølede kakaoblanding over. Rør godt sammen og fordel i små muffinsforme Stil på køl i 1 times tid

Produkter i denne opskrift

0