Dadel-karamel-bar

Dadel-karamel-bar

Tænk at noget så lækkert kan være så simpelt!

4 ingredienser og max. 9 minutter, det er det eneste der skal til og du har de lækreste dadel-karamel bars.

Opskriften er udviklet af Mette Ingemann.

Det skal du bruge

En dadelmasse Naturlig Sød, valgfri variant 4 tsk. karamelsauce (kan evt. laves af kondenseret mælk) 100 g poppet quinoa 100 g mørk chokolade

Sådan gør du

Rul dadelmassen ud i en firkant i ca. 1 cm tykkelse Karamelsaucen fordeles på dadelmassen Den poppet quinoa strøs udover karamellen Smelt chokoladen over vandbad og hæld den herefter ud over karamellen og den poppet quinoa Stil på køl Når chokoladen er stivnet skæres baren ud i mundrette stykker

Tip

Lav din egen karamelsauce: Kog en dåse kondenseret mælk i 3 timer (dåsen skal hele tiden være dækket med vand). Efter kogningen stilles dåsen på køl. Når dåsen med den kogte kondenserede mælk er afkølet, hældes den i en skål og piskes godt igennem til den er klar til brug.

0