Dessert sandwich med cashew karamel

Dessert sandwich med cashew karamel

Gør dig klar til en overdådig oplevelse med denne lækre og snaskede dessert sandwich med cashew karamel. Den smager fantastisk og er helt uden mel og tilsat sukker. Besværlig at lave? Nej, ikke det fjerneste.

Du kan have din dessert sandwich klar på under 15 minutter + frysetid.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Antal

8 stykker

Det skal du bruge

1 Dadelmasse med æble, appelsin og citron 100 g friske dadler (uden sten) 30 g cashew smør 30 g kokosmel 2,5 dl vand

Sådan gør du

Lav først top og bund. Del dadelmassen i to lige store dele og skær herefter i mindre stykker. Saml den ene halvdel af dadelmassen og tryk den ud i formen. Tag bunden ud af formen og læg den på et spækbræt, mens du følger samme procedure for den sidste halvdel. Så du får to lige store dele. Stil på køl, mens du laver karamellen. Blend alle ingredienser til karamellen. Stop processen et par gange undervejs for at skrabe karamellen sammen. Smør en passende mængde karamel på dadelmasses top og bund. Stil på frys i ca. 30 minutter. Skær ud i små sandwich.

Tip

Opbevar de små sandwiches i en lufttæt beholder i fryseren. Så bevare du den lækre faste karamel midte.

0