En ekstra julet banankage

En ekstra julet banankage

Det skal du bruge

Til en form på ca. 23 x 25 cm: 400 g. havregryn 4 modne bananer + 1 til toppen 3 æg 3 spsk. ristet kokosmel 2 spsk. kanel 1 spsk. kokossukker 2 dl. vand 1/2 daddelrulle med kakao, kanel & julekrydderier

Sådan gør du

Start med at blende havregryn til mel. Tilsæt de resterende ingredienser på nær daddelrulle og blend med et par stop undervejs for at skrabe massen sammen. Brug gerne en stav, hvis der medfølger en sådan til din blender for at hjælpe dejen på vej. Du kan også bruge en foodprocessor til hele processen. Når dejen er cremet og ensartet, hældes den over i en form/et ildfast fad beklædt med bagepapir og pyntes med en banan flækket på langs og skåret i tyndere skiver samt tern af daddelrullen. Tryk det hele let ned i overfladen, så det blive bagt “ind” i overfladen. Bag i 20-25 minutter ved 200°C/varmluft og lad derefter kagen afkøle befriet fra formen, før den nydes. Opbevar rester i en lufttæt beholder på køl