Focacciaboller med spinat, hampefrø og hytteost

Focacciaboller med spinat, hampefrø og hytteost

Prøv disse lækre focacciaboller med spinat, hampefrø og hytteost, der ud over at være mættende også smager fantastisk.

Perfekt som frokostbolle eller hvis den lille sult skal stilles i løbet af dagen.

Antal

Ca. 24 stk

Det skal du bruge

400 g hvedemel 250 g durummel 100 g Toftkær hampefrø 5 dl vand 50 g gær 2 tsk. salt 200 g spinat 4 spsk. smagsneutral olie 100 g hytteost

Sådan gør du

Opløs gæren i vandet Tilsæt mel, olie, hampefrø, salt og hytteost Rør dejen elastisk – tager op mod 10 min. Hak spinaten fint (evt. i en minihakker) og ælt det ind i dejen til sidst Lad dejen hæve en time Form boller af dejen og lad den hæve i 30 min. på bagepladen Bag bollerne 15 min. ved 200 ˚C varmluft

Produkter i denne opskrift

0