Frisk pasta med hvide kidneybønner, ærter og grøn pesto

Frisk pasta med hvide kidneybønner, ærter og grøn pesto

Sund mad på 15 min – så nemt kan det være!

Opskriften er udviklet af Karina Laura Hedegaard, deltager i Toftkær´s ”Testpanel” 2019.

Antal

2-4 portioner

Det skal du bruge

100 gram forkogte hvide kidneybønner fra Toftkær 1 bouillonterning 1 pakke frisk pasta 3 dl ærter fra frost 3 dl edamamebønner fra frost 3 (store) spsk pesto Parmesanost

Sådan gør du

Sæt en stor gryde over med masser af vand. Når vandet koger, tilsætter du en bouillonterning. Tilsæt de forkogte hvide kidneybønner, og lad dem koge. Tilsæt den friske pasta, så det er tilpasset med hvornår bønnerne er klar. Sidste minut tilsættes ærter og edamabønnerne. Hæld vandet fra igen og vend pestoen i retten. Anret og top pastaen med (masser af) parmasan.

0