Kidneybønne-falafel med karry og tahin

Kidneybønne-falafel med karry og tahin

Er du også vild med falafler? Så må du bare prøve disse lækre falafler –lavet på kidneybønner. De er perfekte – sprøde med en knasende skorpe og en krydret midte, der er lækker blød.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Det skal du bruge

300 g udblødt kidneybønnemix  50 g kikærtemel (eller ris-, majs- og boghvedemel)  50 g tahin (her usaltet)  1 løg  2 spsk. karry 2 tsk. salt 2 tsk. pebermiks

Sådan gør du

Kog de udblødte bønner og skyld dem herefter godt Blend alle ingredienserne samlet, indtil massen er cremet og ensartet Form falaflerne i hånden og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir Giv alle falaflerne et sprøjt olie Bag dem ved 200 grader varmluft i 15-20 minutter

Produkter i denne opskrift

0