Kikærtekugler med karamel

Kikærtekugler med karamel

Sunde OG søde på samme tid – det er disse lækre snack-kugler.

Opskriften er udviklet af Karina Laura Hedegaard, deltager i Toftkær´s ”Testpanel” 2019.

Antal

ca. 40 stk.

Det skal du bruge

Kikærte-massen: 50 gram forkogte kikærter fra Toftkær 1,5 spsk honning 25 gram peanuts f.eks. fra Trope 25 mandler 1,5 spsk peanutbutter 1/2 tsk vaniljepulver 2 spsk vand Karamel-massen: 2 dl friske dadler 4 spsk mælk 2 spsk peanutbutter 1/2 tsk vanijlepulver 10 gram Toftkær kakaonibs

Sådan gør du

Kog kikærterne i 10 minutter og lad dem derefter afkøle. Blend alle ingredienserne sammen i kikærte-massen. Blend derefter alle ingredienserne sammen i karamel-massen. Bland kikærte-massen og karamelmassen sammen med kakaonibs og tril til mindre kugler. Stil dem i fryseren ca. 30 min. – blot til de er blevet lidt kolde i midten.

Tip

Luksusmodellen er at dyppe i chokolade.