Knækbrød med kerner og frø

Knækbrød med kerner og frø

Antal

Ca. 25 stk

Det skal du bruge

1 dl Toftkær græskarkerner 1 dl Toftkær hvide sesamfrø 1 dl havregryn 1 dl solsikkekerner 1 dl Toftkær hørfrø 3 1/2 dl rugmel 2 dl koldt vand 1 dl olie 1 tsk. bagepulver 1,5-2 tsk. salt 2 spsk. Superfood hvedegræspulver

Sådan gør du

Kom alle ingredienserne i en skål. Rør godt til blandingen får en jævn konsistens. Del dejen i to lige store dele. Rul hver del tyndt ud mellem to stykker bagepapir, og læg dem på hver sin bageplade. Marker formen på knækbrødene i dejen med et pizzahjul eller kniv Bag knækbrødene i 12-15 min. ved 180 grader. Hvis knækbrødet er kølet af og stadig er lidt bløde i konsistensen, bages de 3 minutter mere – de bliver først sprøde, når de er kolde.

Produkter i denne opskrift

0