Hjemmelavet knækbrød med mandelmel

Hjemmelavet knækbrød med mandelmel

Der er absolut ingen grund til at købe færdigt knækbrød. Det er bare allerbedst, når det er hjemmelavet. Under 10 minutter på at røre dejen sammen og blot 20 minutter i ovnen, så har du de lækreste af slagsen.

Opskriften er udviklet af Christine Groth Petersen.

Det skal du bruge

1 dl havregryn 1 dl sesamfrø 1 dl hørfrø 1 dl solsikkekerner 1 dl græskarkerner 2 dl mel 1 1/2 dl mandelmel 1 tsk. bagepulver 1 tsk. salt 2 dl vand 1 1/4 dl olie

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser sammen Tilsæt de våde ingredienser og rør godt, indtil dejen er jævn Del dejen i to lige store dele på et stykke bagepapir Læg et nyt stykke bagepapir henover dejen, og rul dejen helt flad med en kagerulle Skær dejen i firkanter med en pizzaskærer og placer bagepapiret og dejen på en bageplade Bag i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader

Produkter i denne opskrift

0