Kokos-hapsere

Kokos-hapsere

Ca. 40 min.

Udviklet af: Line Baltzer

Det skal du bruge

125 g. Toftkær Ristet Kokos 30 g. Toftkær Mandelmel 1 rulle Toftkær dadelmasse m. rom 125 g. sukker 2 æggehvider 1 tsk. Vanillesukker 75 g. mørk chokolade

Sådan gør du

1. Opvarm ovnen til 200 grader 2. Rør sukker, ristet kokos, mandelmel, æggehvider og vaniljesukker sammen. 3. Rul dadelmassen ud (ca. ½ cm. tykkelse) – opvarm massen ca. 20 sek. i mikrobølgeovnen først. 4. Udstik dadelmassen i små cirkler 5. Sæt dejen i små klatter oven på dadelmassen (på bageplade med bagepapir. Det er nemmest at bruge fingrene – gør dem evt. våde med lidt koldt vand) 6. Bag kagerne ca. 15 minutter i den varme ovn, til de har fået lidt farve. 7. Lad kagerne køle lidt på pladen og afkøl dem helt på en rist. 8. Smelt chokoladen og strøg det over med let hånd – brug en ske, dyppet i chokoladen.