Koldhævede chiaboller

Koldhævede chiaboller

Det skal være nemt at leve sundt. Koldhævede boller er noget af det nemmeste at arbejde med og så smager de helt fantastisk, på grund af langtidshævningen og de gode ingredienser.

Lav arbejdet om aftenen og nyd at, du kan stå op til varme og friske boller.

Opskriften er udviklet af Mette Ingemann.

Antal

9 stk.

Det skal du bruge

5 dl koldt vand 20 g gær 1 tsk. honning 1 spsk. olie 1 tsk. salt 1 dl chiafrø 1 dl havregryn 3 dl fuldkornsmel 3 dl hvedemel

Sådan gør du

Vandet hældes i en stor skål, hvori gæren opløses Honning, olie og salt tilsættes Bland chiafrø, havregryn og fuldkornsmel i skålen og rør godt rundt Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen til dejen har en passede klæbrig konsistens, men ikke våd Skålen dækkes med folie og stilles i køleskabet natten over Om morgenen: Ovnen varmes op til 230 grader varmluft Dejen fordeles med to skeer på en bageplade med bagepapir i 9 små klatter Når ovnen er varm bages bollerne i 12-15 min. til de har en let gylden overflade Lad bollerne køle en smule af inden de nydes

Produkter i denne opskrift

0