Mandelkage med bær

Mandelkage med bær

Det behøver ikke at være det mindste svært at bage en lækker kage uden hvedemel og raffineret sukker. 7 simple ingredienser og ca. 35 minutter er det eneste der skal til, så har du den lækreste mandelkage med bær.

Opskriften er udviklet af Jette Gad.

Det skal du bruge

4 modne bananer
 6 æg
 1 tsk. kanel
 2 tsk. bagepulver
 300 g mandelmel 
150 g friske bær (hindbær, jordbær, blåbær, brombær – som du bedst kan lide det) 
50 g groftrevet frugtrulle med nøddemix

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 175 gram varmluft Mos bananerne med en gaffel og pisk dem sammen med æggene i en skål Tilsæt bagepulver, kanel og mandelmel til blandingen og rør godt indtil massen er ensartet Riv frugtrullen i blandingen og rør igen godt rundt Hæld dejen i en springform (ca. 20 cm i diameter) og læg de friske bær ned i dejen – giv dem gerne et tryk ned i dejen Bag kagen i 25-30 minutter og lad den herefter køle af på en bagerist

Produkter i denne opskrift

0