Moccakugler

Moccakugler

Arbejdstid: 10 min.
Køletid: ca. 1 time

Det skal du bruge

1 Naturlig Sød dadelmasse med smag af hasselnød 0,5 dl. espresso shot 1 spsk. kakao 3 spsk. kokosolie 3 spsk. havregryn

Sådan gør du

1. Skær dadelmassen i mindre stykker og kom dem i en minihakker og hak det til mindre stykker. 2. Tilsæt espresso shot, kakao, kokosolie og havregryn til den hakkede dadelmasse i minihakkeren og kør til en ensartet masse. 3. Kom massen i en skål i fryseren i 10 min., til det er blevet lidt mere fast i det. Vær opmærksom på at massen generelt er blød og klistret i det. 4. Tril massen til 14 kugler og tril i lidt kakaopulver 5. Stil moccakuglerne i fryseren i 30 min. til 1 time, og nyd dem.

Tip

Vær opmærksom på, at moccakuglerne skal være bløde i det, da den tilsatte kaffe gør massen fugtig og blød. Du kan altid justere på konsistensen ved at komme mere havregryn i.