Nøddecookies

Nøddecookies

De lækreste, sprøde og crispy nøddecookies, med en skøn brændt nøddesmag fra nøddecremen lavet på hasselnødder og hampefrø.

Opskriften er udviklet af Sarah Agerkvist

Det skal du bruge

110 g nøddecreme 80 g kokos palmesukker 50 g kokosolie 1 æg 130 g boghvedemel 1 tsk bagepulver En håndfuld ristede hasselnødder

Sådan gør du

Start med at lave nøddecremen Smelt kokosolien, hak hasselnødderne og bland alle ingredienser sammen i en skål og rør sammen til en klistret og smule fast dej. Dejen må gerne være klistret, men du kan altid tilføje lidt mere mel Sæt dejen på køl i en time Tag dejen ud af køleskabet, tril små kugler på ca. 1 cm. og kom dem på en bageplade Tryk kuglerne ud med et kagestempel eller din hånd Bag dine nøddecookies i ovnen på varmluft ved 175 grader i ca. 10-12 minutter (de må gerne være en smule brændte) Lad dem afkøle på en bagerist

0