Om Toftkær

Toftkær er rene råvarer baseret på specialfrø, kerner, mel, bær, bagetilbehør, samt flere varianter indenfor stenalderbrød. Toftkær frø, kerner og brød findes i økologiske varianter, såvel som konventionelle.

Vi følger tidens trend indenfor mad og udvikler løbende produkter, der matcher kundernes samt forbrugerens efterspørgsel. Produkterne sælges i supermarkeder og discountbutikker.

Toftkær har endvidere lanceret en helt ny serie Dessertruller ”Naturlig Sød”; baseret på dadelmasse og tilsat naturlige ingredienser som kakao, ristede hasselnødder, ristede jordnødder, æbler, og tørret appelsin.  Serien indeholder fire forskellige varianter.

Som det nyeste har Toftkær udviklet ”ProteinFood” – en serie af i alt seks blandinger af bønner, linser og quinoa. Til forskel for bestående varer på markedet, er hver variant et mix af kendte og nye produkter.

Dette er sket i tråd med tidens trend omkring ”kød fri dage”, fokus på protein fra planter og opmærksomheden omkring sundere erstatninger for kartofler, ris og pasta. ”ProteinFood” serien er et flot farverigt mix af 3-4 forskellige produkter pr. pose. Produkterne er glutenfrie og Nøglehulsmærket (bortset fra Quinoa mix).