Cashew cheesecake med rom dessertrulle

Cashew cheesecake med rom dessertrulle

Antal

1 kage (stor springform Ø 32 cm)

 

Det skal du bruge

Bund

  • 2 ruller Tofkær Naturlig Sød Rom

 

Kokos & cashewcreme

  • 10 dl cashewnødder udblødt natten over eller 5 timer i vand
  • 1 dl vand
  • Saften fra 1,5 citron
  • 1 dl akaciehonning
  • 2 dl kokosolie
  • 4 tsk. kakaosmør (brug evt. en ekstra ½ dl kokosolie i stedet for)
  • 3 tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. salt
  • 1 dl kokosmel
  • 1 dåse kokosmælk den tykke/fede del af dåsen

 

Hindbærgele

  • 2 tsk. Toftkær loppefrøskaller
  • 3 spsk. honning
  • 225 g frosne hindbær
  • 1 dl vand
  • Friske hindbær til pynt

 

Sådan gør du

  • Fordel Naturlig Sød dessertrullerne i bunden af springformen.
  • Blend alle ingredienserne til cashewcremen til en blød og ensartet konsistens.
  • Fordel cremen ovenpå bunden og stil kagen i fryseren til cremen er fast.
  • I mellemtiden laves hindbærgelen. Kom alle ingredienserne i en gryde og kog dem hurtigt op (ca. 2 min.) – til den får en geleagtig konsistens.
  • Tag hindbærgelen af varmen og lad den køle i 2 min.
  • Blend den med en stavblender eller i en minihakker.
  • Fordel massen på den kolde kage og stil kagen tilbage på frys til hindbærgelen er stivnet.
  • Fjern springformen og sæt kagen i køleskabet til den er tøet op.
  • Pynt evt. med friske hindbær før servering.

Produkter i denne opskrift

0