Peanutbutterbar med gojibær og poppet quinoa

Peanutbutterbar med gojibær og poppet quinoa

En peanutbutterbar med gojibær og poppet quinoa er farlig lækker og ikke spor svære at lave. Det tager ikke meget mere end 10 minutter at bikse det hele sammen – det er blot at have tålmodighed når de lækre peanutbutterbars med gojibær og poppet quinoa skal være et par timer i køleren for at “sætte sig”.

Opskriften er udviklet af Sarah Agerkvist.

Antal

8 stk.

Det skal du bruge

2 store spsk. peanutbutter (helst smooth) 1,5 spsk. honning eller agave sirup (det er vigtigt at honningen er fast i det) 1 spsk. kokosolie 1/2 tsk. vaniljepulver Nip salt 6 spsk. poppet quinoa 3 spsk. havregryn 3 spsk. hakkede gojibær

Sådan gør du

Kom peanutbutter, honning/agave sirup, kokosolie, vaniljepulver og salt i en gryde og smelt det til en ensartet masse på middel varme (det må ikke koge) Mens blandingen smelter, hakker du dine gojibær fint Bland poppet quinoa, havregryn, gojibær og peanutbutter-blandingen sammen i en skål Hæld massen i en form beklædt med bagepapir Pres massen flad, stil den i køleskabet i et par timer og skær den ud i aflange peanutbutter bars

Tip

Opbevares i en lufttæt beholder

Produkter i denne opskrift

0