Poppet quinoa-bar med græskarkerner

Poppet quinoa-bar med græskarkerner

De lækreste små bars med poppet quinoa og græskarkerner.

Opskriften er udviklet af Emma Bisgaard Laursen

Det skal du bruge

4 spsk kokosolie 250 gram crunchy peanutbutter 1 tsk. kakaopulver 60 gram græskarkerner fra Toftkær 80 gram poppet quinoa fra Toftkær 60 gram solsikkekerner 30 gram hakkede mandler Salt efter behov Topping: Smeltet chokolade, hakkede mandler og hasselnødder

Sådan gør du

Smelt kokosolien i en gryde ved middelvarme Tilsæt peanutbutter, og bland det godt sammen i et par minutter Tilsæt salt og kakaopulver Fjern blandingen fra varmen, og tilsæt de forskellige kerner og poppet quinoa Kom blandingen i en form og sæt på frost i 10 minutter, derefter på køl Smelt chokolade, og tag baren ud af køleskabet. Kom chokoladen ovenpå, og pynt med ønskede nødder Stil på køl igen, indtil chokolade har sat sig Servér i små mundretter bidder - vær hurtigt, fordi de forsvinder med det samme Opbevar i en tætlukket beholder i køleskabet

0