Græskarkerner

Græskarkerner

Græskarkerner har et højt indhold af forskellige B-vitaminer, som blandt andet har vist sig at styrke hud, hår, negle og ikke mindst energiniveauet.  De har en skøn nøddeagtig smag og egner sig til bagværk såvel som madretter. Smagen fremhæves, hvis kernerne ristes på en tør pande, hvilket også gør dem dejlig sprøde. Prøv dem f.eks. ovenpå salat, suppe eller som del af hjemmelavet müsli.

Ingredienser

Græskarkerner 100%

Allergen Mærkning

Kan indeholde spor af peanuts, gluten og andre nødder

Opbevaring

Opbevares tørt og ikke for varmt

Nettovægt

200 g

pr. 100 g
Energi kJ/kcal 2559/ 609
Fedt 49 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,7 g
Kulhydrat 11 g
- heraf sukkerarter 1,4 g
Kostfibre 6 g
Protein 30 g
Salt 0 g
0