Kokos palmesukker

Kokos palmesukker

Palmesukker – også kendt som kokossukker – udvindes fra kokospalmernes blomstersaft. Sukkeret har en karamelagtig, rund og sødlig smag, og kan meget fint bruges i stedet for hvidt eller brunt sukker i enhver opskrift. Palmesukker indeholder fra naturens side både vitaminer og aminosyrer. Palmesukkerets glykemiske indeks (GI) er lavt og passer hermed også til diabetikere og til det sunde køkken. Palmesukkeret kan anvendes til masser af formål – herunder til kaffe/te, dressinger, bagning, erstatning for brunt sukker.

Ingredienser

kokos palmesukker 100%

Allergen Mærkning

Kan indeholde spor af peanuts, gluten og andre nødder

Opbevaring

Opbevares tørt og ikke for varmt

Nettovægt

200 g

pr. 100 g
Energi kJ/kcal 1658/395
Fedt 0,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 96 g
- heraf sukkerarter 90 g
Kostfibre 1 g
Protein 0,6 g
Salt 0,27 g
0