Toftkær Økologisk stenalderbrød er bygget op omkring principperne for stenalderkosten: Fedt og protein er hovedbestanddelene, råvarerne er mindst muligt forarbejdet og produkterne er glutenfri. Varianten Økologisk Stenalderbrød Chiafrø & rosin er god til madpakken, velegnet til mellemmåltidet eller som ledsager ved aftensmaden. Den økologiske brødblanding kan med fordel også bages i muffinforme og spises som lækre boller.
30% Økologiske hørfrø, 30% Økologiske solsikkekerner20% Økologiske græskarkerner, 10% Økologiske chiafrø10% Økologiske Rosiner (økologiske rosiner 99,5%,økologisk solsikkeolie 0,5%).
Kan indeholde spor af peanuts, gluten og andre nødder
Opbevares tørt og ikke for varmt
350 g
pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi kJ/kcal | 2156/513 | |
Fedt | 39 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,7 g | |
Kulhydrat | 12 g | |
- heraf sukkerarter | 8,8 g | |
Kostfibre | 16 g | |
Protein | 22 g | |
Salt | 0,04 g |