Økologisk stenalderbrød med chiafrø & rosiner

Økologisk stenalderbrød med chiafrø & rosiner

Toftkær Økologisk stenalderbrød er bygget op omkring principperne for stenalderkosten: Fedt og protein er hovedbestanddelene, råvarerne er mindst muligt forarbejdet og produkterne er glutenfri. Varianten Økologisk Stenalderbrød Chiafrø & rosin er god til madpakken, velegnet til mellemmåltidet eller som ledsager ved aftensmaden. Den økologiske brødblanding kan med fordel også bages i muffinforme og spises som lækre boller.

Ingredienser

30% Økologiske hørfrø, 30% Økologiske solsikkekerner20% Økologiske græskarkerner, 10% Økologiske chiafrø10% Økologiske Rosiner (økologiske rosiner 99,5%,økologisk solsikkeolie 0,5%).

Allergen Mærkning

Kan indeholde spor af peanuts, gluten og andre nødder

Opbevaring

Opbevares tørt og ikke for varmt

Nettovægt

350 g

pr. 100 g
Energi kJ/kcal 2156/513
Fedt 39 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,7 g
Kulhydrat 12 g
- heraf sukkerarter 8,8 g
Kostfibre 16 g
Protein 22 g
Salt 0,04 g
0