Økologisk stenalderbrød med hasselnødder & græskarkerner

Økologisk stenalderbrød med hasselnødder & græskarkerner

Toftkær Økologisk stenalderbrød er bygget op omkring principperne for stenalderkosten: Fedt og protein er hovedbestanddelene, råvarerne er mindst muligt forarbejdet og produkterne er glutenfri. Varianten Økologisk Stenalderbrød Hasselnødder & græskarkerner er god til madpakken, velegnet til mellemmåltidet eller som ledsager ved aftensmaden. Den økologiske brødblanding kan med fordel også bages i muffinforme og spises som lækre boller.

Ingredienser

35% Økologiske hørfrø, 32% Økologiske solsikkekerner18% Økologiske græskarkerner, 10% Økologiske chiafrø5% Økologiske hasselnødder.

Allergen Mærkning

Kan indeholde spor af peanuts, gluten og andre nødder

Opbevaring

Opbevares tørt og ikke for varmt

Nettovægt

350 g

pr. 100 g
Energi kJ/kcal 2265/539
Fedt 44 g
- heraf mættede fedtsyrer 5 g
Kulhydrat 5,7 g
- heraf sukkerarter 1,9 g
Kostfibre 17 g
Protein 23 g
Salt 0,04 g
0