Økologisk stenalderbrød med quinoa & mandler

Økologisk stenalderbrød med quinoa & mandler

Toftkær Økologisk stenalderbrød er bygget op omkring principperne for stenalderkosten: Fedt og protein er hovedbestanddelene, råvarerne er mindst muligt forarbejdet og produkterne er glutenfri. Varianten Økologisk Stenalderbrød Quinoa & mandler er god til madpakken, velegnet til mellemmåltidet eller som ledsager ved aftensmaden. Den økologiske brødblanding kan med fordel også bages i muffinforme og spises som lækre boller.

Ingredienser

29% Økologiske hørfrø, 29% Økologiske solsikkekerner, 25% Økologiske sesamfrø11% Økologiske Quinoa, 6% Økologiske mandler.

Allergen Mærkning

Kan indeholde spor af peanuts, gluten og andre nødder

Opbevaring

Opbevares tørt og ikke for varmt

Nettovægt

350 g

pr. 100 g
Energi kJ/kcal 2225/530
Fedt 42 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,4 g
Kulhydrat 13 g
- heraf sukkerarter 2,1 g
Kostfibre 15 g
Protein 19 g
Salt 0,05 g
0