Økologisk stenalderbrød med tranebær & hampefrø

Økologisk stenalderbrød med tranebær & hampefrø

Toftkær Økologisk stenalderbrød er bygget op omkring principperne for stenalderkosten: Fedt og protein er hovedbestanddelene, råvarerne er mindst muligt forarbejdet og produkterne er glutenfri. Varianten Økologisk Stenalderbrød Tranebær og hampefrø er god til madpakken, velegnet til mellemmåltidet eller som ledsager ved aftensmaden. Den økologiske brødblanding kan med fordel også bages i muffinforme og spises som lækre boller.

Ingredienser

30% Økologiske solsikkekerner, 25% Økologiske hørfrø, 25% Økologiske sesamfrø10% Økologiske hampefrø10% Økologiske tranebær (økologiske tranebær 54%, økologisksukker 45%, økologisk solsikkeolie 1%).

Allergen Mærkning

Kan indeholde spor af peanuts, gluten og andre nødder

Opbevaring

Opbevares tørt og ikke for varmt

Nettovægt

350 g

pr. 100 g
Energi kJ/kcal 2234/532
Fedt 42 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,5 g
Kulhydrat 15 g
- heraf sukkerarter 9,2 g
Kostfibre 13 g
Protein 19 g
Salt 0,05 g
0