Quinoaboller – koldhævede

Quinoaboller – koldhævede

Er du vild med koldhævede boller, så bør du også prøve de lækreste koldhævede proteinrige quinoaboller.

Opskriften er udviklet af Emma Bisgaard.

Det skal du bruge

1 dl quinoa 2 dl vand  5 dl koldt vand 10 g gær 1 spsk. olivenolie 1 spsk. honning 4 store gulerødder  2 tsk. salt 200 g speltmel 350 g fuldkornshvedemel

Sådan gør du

Quinoaen skylles og koges efter posens anvisning. Lad det afkøle Rør gæren ud i vandet og tilsæt olivenolie, honning, salt, revet gulerødder og den afkølede quinoa. Rør godt rundt  Tilsæt melet og rør, indtil massen har en tyk og grødet konsistens  Stil dejen i køleskabet natten over Kom mel på bordet, og ælt dejen godt Form boller efter ønsket størrelse. Bag ved 200 grader varmluft i 20 minutter 

Tip

Prøv også at tilsætte en håndfuld gojibær for lidt ekstra sødme

Produkter i denne opskrift

0