Raw-sandwich med bærsorbet

Raw-sandwich med bærsorbet

Med blot 3 ingredienser kan du blive klar med den friske raw-sandwich i løbet af ingen tid. Gør dig klar til en lækkerbisken, der er svær at holde sig fra.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Det skal du bruge

1 dadelmasse Naturlig Sød med æble, appelsin og citron 150 gram frossen bærsymfoni 1 spsk. Easis perfect sød

Sådan gør du

Del dadelmassen i to lige store stykker (en til top og en til bund) Skær herefter i små stykker og tryk til to samlede, flade masser. Brug en filmbeklædt form i ca. 13x18 cm. Stil på køl, mens du laver sorbeten Blend de frosne bær og sødestof til en cremet sorbet Smør sorbeten ud på rawbunden, og læg til sidst den anden halvdel dadelmasse ovenpå som låg Lad det hele sætte sig i fryseren i en times tid, før du skærer den store bar ud til mindre sandwiches

0