Salat med hampefrø og græskarkerner

Salat med hampefrø og græskarkerner

En enkel, lækker og sprød spidskålsalat med masser af smag. Perfekt alternativ til julesalaten.

Opskriften er udviklet af Line Skytte.

Det skal du bruge

50 g græskarkerner 1/4 rødt spidskål 3 tsk. appelsinjuice 2 tsk. balsamisk eddike 2 tsk. oliven olie 1 appelsin 2 mellemstore gulerødder 100 g skyllet rucola 10 g hampefrø 30 g tørrede tranebær

Sådan gør du

Rist hampefrø og græskarkerner til de er let gyldne Skær roden af spidskålen og snit herefter kålen fint Bland spidskålen i en skål sammen med appelsinjuice, eddike og olivenolie. Masser blandingen godt ind i kålen. Skær gulerødderne i lange tynde flager (brug evt. et spiraliserjern) Skræl appelsinen og skær den hvide hinde af bådene, skær herefter i mindre stykker Anret rucolaen på et fad og spred herefter spidskålen og gulerødderne ud over. Drys med appelsiner, hampefrø, græskarkerner og tranebær

Produkter i denne opskrift

0