Salat med linser og ramsløg-pesto

Salat med linser og ramsløg-pesto

Man siger man spiser med øjnene – prøv selv denne lækre salat.

Opskriften er udviklet af Line Toftkjær Baltzer

Antal

2 personer

Det skal du bruge

½ spidskål (rødt) En håndfuld feldsalat ½ pose linser fra Toftkærgaard 2 modne avocadoer 8 radiser ½ pose edamamebønner Tørrede tranebær fra Trope (en god håndfuld) Cashewnødder fra Trope (en god håndfuld) Ingredienser – Pesto Ramsløgblade (en stor håndfuld) 1 pose Pinjekerner fra Trope ½ revet parmesanost Olie, en god slat Salt/peber Lidt citronsaft

Sådan gør du

1) Start med at sætte de forkogte linser over i gryden – kog i 10 min. 2) Opblød de frosne edamamebønner i kogt vand 3) Skyl spidskål, feldsalat og radiser 4) Snit alle dele og anret på et stort fad, med linser og edamamebønner 5) Husk også at anlægge cashewnødder og tranebær 6) Skær til sidst avocado i tynde skiver, og træk dem i et flor mønster over fadet Sådan gør du – Pesto 1) Skyld ramsløg grundigt 2) Kom dem i et højt bæger med olie, revet ost og pinjekerner 3) Blend det hele med en stavblender 5) Smag til med salt og citron

0