Salat med quinoa, blomkål og græskarkerner

Salat med quinoa, blomkål og græskarkerner

Jo hurtigere du får prøvet denne lækre & mættende salat, jo før oplever du, hvor god den er!

Opskrift udvikler af: Line Skytte

Antal

2 personer

Det skal du bruge

1dl Toftkær quinoa 1/2 boullion terning 1/2 blomkålshoved 1 bundt asparges 1 tsk olivenolie til at stege asparges i 1 avocado 1 bundt dild 1/2 dl Toftkær græskarkerner naturel/usaltede Lidt revet økologisk citronskal saften fra en halv citron 1/2 tsk sukker 1 tsk olivenolie Salt og peber

Sådan gør du

Kog quinoaen og boullionen i 3dl vand i ca. 15 minutter eller indtil det er kogt. Stil til side. Skær blomkålen i tynde skiver. Skær aspargesene i stykker på ca. 2 cm. Skær avocadoen i små stykker. Hak dilden. Steg aspargesene i olivenolien i ca. 5 minutter. Rist derefter græskarkerner på panden. Bland alle ingredienserne godt i en stor skål. Smag til med salt og peber. Velbekomme!

0