Søde stenaldermuffins med ristet kokos og gojibær

Søde stenaldermuffins med ristet kokos og gojibær

Trænger du til lidt sødt og lækkert til morgenmaden, madpakken eller når eftermiddagssulten melder sig? Prøv de lækre og søde stenaldermuffins med ristet kokos og gojibær. Med en forberedelsestid på max. 10 minutter er det ingen sag at leve lidt sundere.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen

Antal

12 stk.

Det skal du bruge

1 pose økologisk stenalderblanding med chiafrø og rosin 
 30 g ristet kokos  
30 g gojibær 
 2 æg  
0,5 dl. solsikkeolie

Sådan gør du

Vend alle ingredienser sammen i en skål med en dejskraber og fordel så dejen i 12 muffinsforme. Bag dine muffins ved 160C/varmluft i 30 minutter og befri så straks de færdige muffins fra formene for at lade dem afkøle på en bagerist. Opbevar de afkølede muffins i en tætlukket frostpose på køl. 


Tip

Følg anvisningen på stenalderblandingen og brug 3 æg for at få en mere fast konsistens.

Produkter i denne opskrift

0