Spinat vafler med forkogte hvide kidneybønner

Spinat vafler med forkogte hvide kidneybønner

Hjemmelavede vafler lavet af forkogte bønner iblandet spinat – tænk at det kan være så nemt.

Opskriften er udviklet af Anne Mette Blohm Schytte, deltager i Toftkær´s ”Testpanel” 2019.

Antal

10 stk.

Det skal du bruge

140 g forkogte hvide kidneybønner fra Toftkær Vand 1 dl havregryn 2 tsk salt 1 tsk bagepulver 3 dl hvedemel (evt. Amos hvedemel med hvide bønner) 2-3 dl mælk 2 æg 2 fed hvidløg 1-2 tsk tørret rosmarin 75 g frisk spinat

Sådan gør du

De hvide bønner dækkes med vand og koges ca. 10 min. Imens blendes havregrynene. Havregryn, mel, salt, bagepulver, presset hvidløg og rosmarin blandes sammen. Bønnerne inkl. vandet blendes og hældes i melblandingen. Æg, mælk og spinat blendes og blandes i melblandingen. Det hele røres godt sammen. Ca. 2 spsk. dej fordeles i hver vaffelform og bages ca. 4-5 min til de har fået lidt farve. Serveres med dit yndlingsfyld.

Tip

Kan også bruges som pandekagedej – tilsæt evt. mere mælk eller et æg mere.

0