Sprøde kidneybønne bøffer

Sprøde kidneybønne bøffer

Vil du gerne have en kødfri dag, men har du også lyst til en snasket burger eller en god hakkebøf?

Så må du ikke snyde dig selv for at prøve de skønne og sprøde kidneybønner bøffer, der er helt perfekt i veggie-burgeren.

Opskriften er udviklet af Camilla Haahr.

Det skal du bruge

400 g kogt kidneybønne-mix 1 bundt koriander 3-4 fed hvidløg  1 tsk. chili Et nip salt Lidt vand eller havremælk 3-4 spsk. boghvede eller rismel 

Sådan gør du

Blend de kogte bønner med krydderierne og hakket koriander, med en stavblender. Spæd til med lidt vand Smag til med salt Tilsæt boghvede – eller rismel for at binde massen sammen til en fars Lad farsen hvile i ca. 20-30 minutter Form til små bøffer og steg på panden i en blanding af olie og smør

Tip

Bønnebøfferne smager også helt fantastiske kolde og er dermed perfekte til madpakken.

Produkter i denne opskrift

0