Stenaldermuffins med ristet kokos

Stenaldermuffins med ristet kokos

Vil du have stenalderbrød på den nemme måde? Stenalderblandingen med hasselnødder og græskarkerner er perfekt, når det skal gå stærkt at leve sundere. Giv blandingen et lille sødt twist ved at tilsætte ristet kokos.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Antal

12 stk.

Det skal du bruge

1 pose økologisk stenalderblanding med hasselnødder og græskarkerner  
50 g ristet kokos  
2 æg  
0,5 dl. solsikkeolie 
1 nip salt 

Sådan gør du

Vend alle ingredienser sammen i en skål med en dejskraber og fordel så dejen i 12 muffinsforme. Bag dine muffins ved 160C/varmluft i 30-35 minutter og befri så straks de færdige muffins fra formene for at lade dem afkøle på en bagerist. Opbevar de afkølede muffins i en tætlukket frostpose på køl. 


Tip

Følg anvisningen på stenalderblandingen og brug 3 æg for at få en mere fast konsistens.

Produkter i denne opskrift

0