Studenterbrød – på ca. 10 min.

Studenterbrød – på ca. 10 min.

Antal

6-8 stykker

Det skal du bruge

Toftkær dadelrulle med smag af rom 10 Digestive kiks 4 spsk. ahornsirup Hindbær syltetøj – evt. sukkerfrit Glasur & topping til pynt

Sådan gør du

Læg kiksene i en pose og knus dem til små stykker (f.x. med en kagerulle) Bland kiksene i en skål med ahornsirup – lad det trække et par minutter Pak dadelrullen ud – er den lidt hård, giv den 15. sek. i micro ovn for at blødgøre den Del dadelrullen på langs i to lige store dele og rul dem ud til ca. 1,5 cm. tykkelse Smør lidt hindbær syltetøj på dadelrullen, inden du påfører kikseblandingen Påfør kikseblandingen med en paletkniv – tryk blandingen godt ned i dadelmassen, så den sætter sig Vend studenterbrødet rundt og gør klar til at pynte med glasur og topping