Træstammer med bønner & hindbær

Træstammer med bønner & hindbær

Skønt at noget så lækkert også kan være i den sundere ende af skalaen!

Opskriften er udviklet af Sarah Agerkvist

Antal

8 stk.

Det skal du bruge

1 dl Toftkær forkogte hvide kidneybønner 15 dadler 1 dl frosne hindbær 1 tsk romessens Nip salt 1 spsk kokosolie 3 spsk Toftkær ristet kokos TOPPING: 100 g mørk chokolade 5 spsk Toftkær ristet kokos Saften fra de frosne hindbær

Sådan gør du

Start med at koge de hvide bønner i 10 min. og hæld det overskydende vand fra. Lad bønnerne afkøle. Imens blancherer du de frosne hindbær i en gryde, indtil bærerne er tøet op og kan moses. Hæld bærerne i en si og pres væsken fra. Gem saften til senere. Smelt chokoladen. Hæld lidt af hindbærsaften over ristet kokos, så du får en fin lyserød farve. Vend træstammerne i chokoladen og dup ristet kokos på enderne. Stil på køl indtil chokoladen har sat sig og nyd herefter. Smelt kokosolien og udsten dadlerne. Kom begge dele i en blender eller minihakker sammen med bønnerne, hindbærpuréen, romessens, salt og ristet kokos. Blend indtil massen bliver nogenlunde ensformig. Stil massen på køl i min. et par timer, og tril herefter massen i passende aflange stykker. Stil på køl igen.

0