Vafler m. spinat el. gulerødder

Vafler m. spinat el. gulerødder

Perfekt snack til madpakken og en skøn variant til tortillas.

 

Opskriften er udviklet af Mette Munk

Antal

8 vafler

Det skal du bruge

2 æg 2 kogte gulerødder el. 1 håndfuld spinat og 1 håndfuld persille 1 tsk. Salt 1 tsk. Bagepulver 1 dl. Toftkær mandelmel 2 dl mælk 3-4 spsk. Hvedemel 1,5 spsk. Toftkær Hampefrø

Sådan gør du

Skræl og skær gulerødderne i tern. Kog dem i ca. 15 min og hæld vandet fra. Kom æg, salt og ”det grønne” du har valgt i en skål og blend det godt med en stavblender. Tilsæt bagepulver, mel og mælk og pisk godt med et piskeris. Kom derefter hampefrø i og pisk det hele godt sammen. Lad blanding stå i 30 min, før brug.

0